Garantie Servicii

Garantie Servicii

 

1 – 3 zile de proba

Ai 3 zile in care poti testa serviciile noastre de gazduire, reseller gazduire si radio hosting. Trimite un reply la emailul cu factura sau comanda si cere activarea de proba. Plasarea comenzii nu impune si obligatia de a plati. Daca nu esti multumit poti alege linistit orice alta oferta.

2 – 7 zile banii inapoi

Timp de 7 de zile de la efectuarea platii poti cere banii inapoi pentru serviciile de hosting. Banii pentru domenii activate nu se returneaza, insa poti folosi acele domenii cu orice alt hosting fara vreo restrictie din partea noastra.

3 – 99,9% uptime online

99,9% online este garantia noastra pentru site-ul si domeniul tauReturnarea sumelor pentru servicii se face numai in cazul primei comenzi a unui client si nu se aplica si comenzilor ulterioare. Logica acestei oferte este pentru a oferi posibilitatea de testare a calitatii serviciilor noastre.
Pentru platile efectuate prin SMS restituirea se face prin servicii similare existente in oferta intrucat procedura de returnare presupune procesatori care nu accepta aceasta actiune (ex: companiile de telefonie mobila)
Pentru serviciile Servere Dedicate, Servere Jocuri (Metin2) si Licente Software, banii nu se returneaza.

Plata SMS / Paysafecard nu este acceptata la urmatoarele servici: Inregistrare Domeniu, licente, Servere Dedicate Achizitionare ip-uri /24 .

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata .
Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere .
Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire .